Грала із сокирою: на Київщині дитина відрубала 2-річній сестрі палець (ФОТО)

Постраждала перебуває під наглядом медиків

У селі Оріхівець, що у Білоцерківському районі, під час гри чотирирічний хлопчик травмував молодшу сестру. Про це повідомляється на сторінці Поліції Білоцерківщини у Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення від медиків про ампутацію пальця на руці дворічної дівчинки. Було встановлено, що діти грали у дворі свого будинку і хлопчик взяв сокиру в руки сокиру та відрубав сестрі верхню фалангу пальця правої руки.

picture

Постраждалу дівчинку терміново госпіталізували до медустанови міста Біла Церква, де лікарі надали їй необхідну допомогу. На місце події також прибули правоохоронці.

Наразі поліцейські з'ясовують усі обставини цієї події та згодом дадуть йому правову кваліфікацію.

Правоохоронці звертаються до батьків із проханням не залишати своїх дітей без нагляду.

"У такому віці діти повністю не розуміють, що вони можуть зробити непоправне. Будьте пильні та бережіть своїх дітей", - йдеться у повідомленні.

Також у пресслужбі опублікували фото з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Стрілявшим був 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за крадіжки, пограбування та незаконне поводження зі зброєю. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині дитина вчинила суїцид. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися