У США на зйомках фільму вбили оператора з Києва: нові деталі

Окружний прокурор округу Санта-Фе повідомив, що в оператора вистрілили зі справжнього старовинного пістолета

Прокурор округу Санта-Фе Мері Кармак-Альтвіс дав інтерв'ю журналістам, у якому прокоментував вбивство оператора Галини Гатчінс із Києва під час зйомок фільму у Нью-Мексико. Про це повідомляє видання The Guardian.

За словами прокурора, пістолет, з якого актор вистрілив у оператора, спочатку називали реквізитним. Однак це неправильно, адже зброя є справжньою.

Помічник режисера Дейв Холлс взяв пістолет і передав його Болдуїну, крикнувши холодну зброю, заявивши, що зброя безпечна. Але, судячи з записів, він був заряджений бойовими патронами.

Пістолет, який використовував Болдуїн, був одним із трьох, які, згідно з протоколами суду, знайшли на локації, де репетирували сцену. Крім того, там же знайшли ящики з боєприпасами, поясну сумку з боєприпасами, кілька використаних гільз, два шкіряні ремені для зброї з кобурами, предмети одягу та мазки з кров'ю.

Подробиці нещасного випадку продовжують встановлювати правоохоронці.

Нагадаємо, у Нью-Мексико проходили зйомки фільму під назвою "Іржа". У ході знімального процесу актор, комік та письменник Алек Болдуїн випадково застрелив оператора з Києва 42-річну Галину Гатчінс. Крім того, було поранено режисера, який стояв на той момент за спиною жінки. Головний актор підвів курок під час репетиції, не знаючи, що в ньому були бойові патрони. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині на підприємстві сталася бійка, під час якої озброєний співробітник мало не вистрілив у колегу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

27 жовтня 2021, 11:31

Жаль девчитну,ей бы детей ростить,воспитывать,да не судьба.Земля ей пухом и вечнывй покой.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися