Відома українська актриса потрапила у ДТП у Києві

У машині також був 23-річний син актриси

На одній зі столичних вулиць зіткнулися Lexus та Nissan. В останньому була українська актриса Римма Зюбіна разом зі своїм сином Данилом. Про це повідомляє видання "Obozrevatel".

За словами джерела, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 жовтня. Lexus виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з легковиком актриси. На щастя, внаслідок аварії ніхто не постраждав.

picture

На фото — Римма Зюбіна із сином Данилом

Ситуацію на своїй сторінці у Facebook також прокоментувала і сама Римма Зюбіна, зазначивши, що водій "покарав" їх.

"Водій виїхав на зустрічну смугу — на нашу смугу. Ми не поступилися йому місцем і він нас "наказав "В'їхав у нашу машину", - пише актриса.

Також за словами Зюбіної, після того, що сталося, водій "Лексуса" вийшов з машини та став загрожувати фізичною розправою її синові.

Для довідки: Римма Зюбіна — актриса театру та кіно. У 1992 році відбувся дебют на телебаченні у фільмі "Про шалене кохання, снайпера та космонавта". 2016 року актриса зіграла роль у фільмі "Гніздо горлиці". Зюбіна була відзначена званням "Краща актриса", а у 2017 році опинилася у списку найвпливовіших жінок України.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що український актор потрапив у ДТП у Києві. Зірка була на пасажирському сидінні автомобіля. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці сквер хочуть назвати на честь українського актора. Громадські обговорення триватимуть до грудня поточного року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися