У лікарні на Київщині медсестрі вночі загрожували пістолетом: ФОТО та ВІДЕО з місця події

На щастя, медик вчасно викликала поліцію.

У місті Васильків, що на Київщині, в одній із лікарень 36-річний п'яний чоловік погрожував медсестрі пістолетом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За словами джерела, у ніч із 27 на 28 жовтня до приймального відділення Васильківської лікарні прийшов чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час розмови з медсестрою відвідувач дістав із сумки пневматичний пістолет та направив у бік робітниці медустанови. Ця дія була зафіксована камерою відеоспостереження в лікарні.

Своєю чергою медпрацівниця вчасно зорієнтувалася, зачинила двері та викликала поліцію. Вже невдовзі до лікарні прибули правоохоронці. Зловмисника затримали та вилучили зброю, яку він ще намагався ретельно приховати.

picture

Було встановлено, що незадовго до приходу до медичного закладу чоловік ходив містом і погрожував водіям пістолетом, вимагаючи, щоб ті доставили до лікарні його дружину.

"Розумію, що коли з рідними трапляється лихо, дехто може втратити контроль над емоціями, втім, зброя — не аргумент, а фактор, який лише ускладнює ситуацію", — зазначає Нєбитов.

За скоєний злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Стрілецем виявився 36-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки, грабежі та незаконне поводження зі зброєю. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві невідомий стріляв авто, в якому знаходилася сім'я з дитиною. Внаслідок пригоди один із членів сім'ї отримав поранення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися