У Києві легковик влетів у маршрутку з пасажирами: є постраждалі (ФОТО)

Пасажирку маршрутки госпіталізували

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадського транспорту, в якій перебували пасажири. Про це повідомляє Новини. Live, посилаючись на власні джерела.

Аварія сталася на перехресті Мінського шосе та Великої кільцевої дороги. Водій маршрутки під номером 395 розповів, що зупинився на червоне світло світлофора, як раптом ззаду в транспортний засіб влетів легковик. Як виявилося, винуватець аварії просто не помітив на дорозі маршрутку і на швидкості в'їхав до неї.

picture

Удар був такої сили, що громадський транспорт буквально відкинуло приблизно метрів на 15. Варто зазначити, що в цей час у салоні була велика кількість пасажирів. Двоє з них внаслідок ДТП отримали травми різної тяжкості. Одну пасажирку госпіталізували.

Видання повідомляє, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп'яніння та ледве міг встояти на ногах. На місце події було викликано поліцію. Пройти тест на драгері винуватець ДТП відмовився.

Подробиці події встановлюються.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що відома українська актриса потрапила до ДТП у Києві. У машині також був 23-річний син зірки. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві сталася автокатастрофа. Водій легкового автомобіля 1985 року народження загинув на місці пригоди. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися