На Київщині пенсіонерку збили одразу два авто: Фото з місця події

Від отриманих травм жінка померла на місці

У місті Бровари, що на Київщині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

За інформацією джерела, на вулиці Степана Бандери автомобіль Peugeot збив 81-річну жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Від удару постраждала впала за землю. У цей же момент легковик "Nissan", який проїжджав, скоїв наїзд на пенсіонерку.

picture

Внаслідок події жінка отримала травми несумісні з життям. Пенсіонерка померла ще до приїзду медиків.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та згодом нададуть відповідну правову кваліфікацію. У пресслужбі поліції опублікували фото із місця дорожньо-транспортної пригоди.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві легковик влетів у маршрутку з пасажирами. водій легковика перебував у стані алкогольного сп'яніння та ледве міг встояти на ногах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на трасі "Київ-Одеса" через ДТП загинула дитина. Daewoo Lanos зіткнувся з вантажівкою МAN, внаслідок чого легковик відкинув на обидві смуги руху. У машині знаходилася шестирічна дитина. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися