На Київщині чоловіка жорстоко вбили за борги (ФОТО)

Про те, що сталося в поліцію, заявила сусідка загиблого

У селі Помоклі, що на Бориспільщині, сталося вбивство місцевого 51-річного мешканця. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення від мешканки села, яка повідомила, що її сусіда вбили. На місце події невдовзі прибули правоохоронці.

Було встановлено, що раніше між загиблим та його знайомим сталася сварка через грошовий борг. В результаті між ними виникла бійка. Чоловік завдав своєму опоненту множинні удари по тілу. Від отриманих травм постраждалий невдовзі помер.

Упродовж кількох годин поліцейські розшукали зловмисника. Ним виявився 41-річний мешканець села Помоклі. Правоохоронці затримали вбивцю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному злочині чоловік зізнався.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Злочинцю загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до десяти років.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у лікарні на Київщині медсестрі вночі погрожували пістолетом. Під час розмови з медсестрою відвідувач дістав із сумки пневматичний пістолет та направив у бік робітниці медустанови. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Стрілком був 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за крадіжки, пограбування та незаконне поводження зі зброєю. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися