На Київщині знайшли мертвою цілу родину

У поліцію про те, що сталося, повідомила родичка загиблих

У місті Бровари, що на Київщині, виявили три людські трупи у квартирі. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

За інформацією джерела, на лінію "102" надійшов виклик від городянки, яка повідомила, що не може додзвонитися до своїх родичів. За адресою виїхали слідчо-оперативна група та співробітники ДСНС. У квартирі було виявлено мертвими троє людей.

Ними виявилися 55-річний чоловік, його 51-річна дружина та 26-річна дочка. Сліди насильницької смерті на їх тілах були відсутні. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом. Окрім цього, мешканців будинку тимчасово евакуювали та на місце події було викликано спеціалістів аварійної газової служби.

На цей момент обставини та причини загибелі сім'ї встановлюються і згодом буде надано відповідну правову кваліфікацію.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині чоловіка жорстоко вбили за борги. Про те, що сталося в поліцію, заявила сусідка загиблого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у США на зйомках фільму вбили оператора з Києва. Окружний прокурор округу Санта-Фе повідомив, що в оператора зі справжнього старовинного пістолета вистрілив актор. Натомість постраждав і режисер, який стояв за спиною оператора. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися