Самогубство на Київщині: 16-річний хлопець стрибнув з моста і впав на вантажівку (ФОТО)

Напередодні хлопець посварився з батьками та пішов із дому

У місті Узин, що у Білоцерківському районі, підліток наклав на себе руки, стрибнувши з мосту. Приземлився він на лобове скло вантажівки "MAN", що проїжджала. Про це повідомляється на сторінці Поліції Білоцерківщини у Facebook.

Правоохоронцям про те, що сталося, повідомив водій транспортного засобу. Чоловік розповів, що приблизно о 2 годині ночі їхав дорогою у напрямку міста Одеса, як раптом на лобове скло впала людина. Як пізніше виявилося, хлопець вчинив суїцид.

picture

На місце події негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Було встановлено, що загиблий був мешканцем міста Узин. Напередодні він посварився у телефонній розмові зі своїм вітчимом через побутові негаразди. Пізніше хлопець зателефонував матері та повідомив, що додому більше не повернеться. А згодом він стрибнув з мосту.

У пресслужбі поліції повідомляють, що слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "Самовбивство".

На цей момент подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столичному хостелі зарізали людину. Вбивцею виявився колишній працівник СБУ. Злочинець сам прийшов до правоохоронців та зізнався у скоєному вбивстві свого знайомого. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Стрільцем був 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за крадіжки, пограбування та незаконне поводження зі зброєю. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися