У Києві біля лікарні виявили людський труп (ФОТО)

Слідів насильницької смерті на тілі загиблого немає

У столиці біля будівлі міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги знайшли тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Про це повідомляє видання "Кореспондент", посилаючись на інформацію, опубліковану на сторінці Муніципальної Варти Києва у Facebook.

За словами джерела, сьогодні, 2 листопада, під час патрулювання наряд Муніципальної Варти виявив людський труп. Повідомляється, що сліди насильницької смерті на тілі не було помічено. За попередньою інформацією, смерть настала внаслідок переохолодження.

На місце події було викликано поліцію. Подробиці того, що сталося, а також точна причина смерті, наразі встановлюються.

На сторінці Муніципальної Варти Києва у Facebook опублікували фотографію з місця виявлення трупа.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині в хостелі вбили людину. Вбивцею виявився колишній співробітник СБУ. Про скоєний злочин він сам розповів правоохоронцям. Водночас чоловік озвучив причину холоднокровного вбивства. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині виявили мертвою цілу родину. Після їх зникнення одна з родичок забила на сполох і звернулася до поліції з інформацією, що її близькі не виходять на зв'язок і не відчиняють двері. Як виявилося, на той момент вони вже були мертві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися