На Київщині зниклого безвісти чоловіки знайшли мертвим

Пошуки тривали кілька днів

У селі Козин, що в Обухівському районі Київської області, у водоймі виявили тіло чоловіка, який безвісти зник за кілька днів до цього. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, 1 листопада на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у селі Козин на водоймі безслідно зник чоловік 1961 року народження. На місце події невдовзі прибули рятувальники.

Протягом трьох днів співробітники ДСНС проводили пошуки зниклого. Повідомляється, що сьогодні, 3 листопада, приблизно о другій годині дня чоловіки знайшли без ознак життя у водоймі. Особовим складом водолазно-рятувального відділення міста Ржищів тіло було піднято на поверхню.

Подробиці події наразі встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото з місця виявлення тіла зниклого безвісти чоловіка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині в лісі знайшли останки безвісти зниклого чоловіка. Труп випадково виявили місцеві жителі, які вирушили до лісу по гриби. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині 16-річний хлопець стрибнув з моста і впав на вантажівку, що проїжджала. Напередодні загиблий посварився з батьками та пішов із дому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися