На Троєщині зносять ринок

Люди бідкаються, що залишаться без роботи

На столичній Троєщині зносять ринок. Йдеться про вулицю Оноре де Бальзака.  Низка  людей тішиться, що стихійної торгівлі більше не буде, але багато людей нарікають на те, що лишаються без роботи.

Інформацію про знесення ринку поширили в Telegram-каналі TROESCHINA.

Біля ринку постійно на паркування ставили велику кількість автівок, що, своєю чергою, заважало людям.

Як зазначалось напередодні, комунальники знесли кіоски біля Вигурівського ринку на Троєщині.

Комунальники звільнили тротуар загальною довжиною 500 метрів та близько 100 квадратних метрів зеленої зони, яку власники кіосків незаконно заасфальтували. МАФи на вулиці Бальзака були встановлені незаконно та працювали без дозволів, а тому потрапили під демонтаж. На очищеній від кіосків локації буде облаштовано велодоріжку, яка з'єднає Троєщину із центральною частиною столиці.

Як писали "Коментарі", у Голосіївському районі української столиці вже з 1 листопада закрився Деміївський ринок, розташований біля однойменної станції метро. На його місці планують збудувати висотку.

. Забудова ринку передбачена на трьох комунальних ділянках загальною площею 1,17 га. На його місці хочуть звести 85-метрову будівлю.


Джерело: https://t.me/troeshka/1248


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марго

11 листопада 2021, 13:01

Привиті думають, якщо їх вкололи, то на цьому діло закінчиться, які наївні! Вас як курей будуть колоти кожного пів року, а ді візьмуться колоти ваших дітей цею синтетичною дряню. Ну ж терпіть, терпіти, зовсім не довго до "золотого мільярду"

L

11 листопада 2021, 10:32

Сейчас непривитым запрещено посещать фонд социальной помощи, пенсионный фонд и центры предоставления административных услуг. Но Кличко собирается ввести полный локдаун. И вот тогда, когда вас не пустят в супермаркет без прививки, вспомните об этих киосках.

Светлана

10 листопада 2021, 14:43

Макеты принадлежать олегархам вот нужно срочно рынки снести закрыть ларьки, чтобы люди к ним шли отовариваться,а а зачем высотки строить у людей денег нет все равно.

Вовчик Троя

9 листопада 2021, 22:51

Давно пора. Налоги не платят, занимаются самозахватом земли...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися