У Києві у водоймищі виявили людський труп (ФОТО)

Тіло виявили випадкові перехожі

У Подільському районі столиці у штучній водоймі було знайдено труп чоловіка. Про це повідомляється на сторінці ДСНС України у Києві.

За інформацією джерела, 7 листопада на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що неподалік вул. Північно-Сирецькій, 49Г у водоймі знаходиться труп невідомого чоловіка. На місце виклику направили рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС за допомогою мотузки та драбини витягли з води бездиханне тіло, що знаходилося на поверхні.

Чи були на тілі загиблого сліди насильницької смерті – не повідомляється. Труп було передано на експертизу, яка встановить точний час і причини смерті чоловіка.

Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото з місця подій.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці біля будівлі міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги виявили тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині знайшли мертвою цілу родину. Першою на сполох забила родичка, коли родина зникла і перестала відчиняти їй двері. Звернувшись до поліції, жінка дізналася страшну правду про те, що сталося у цій родині. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гість

8 листопада 2021, 11:53

А на першому фото озеро Блед в Словенії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися