У Києві п’яний водій збив поліцейського під час оформлення ДТП (ФОТО)

Подвійна автотроща сталася на бульварі Академіка Вернадського

У Києві затримали п’яного водія, який збив поліцейського та ще одного чоловіка під час оформлення ДТП та втік з місця аварії. Про це повідомляє пресслужба столичної патрульної поліції, передають "Коментарі".

Подвійна дорожньо-транспортна пригода сталася у Святошинському районі Києва. На бульварі Академіка Вернадського патрульний оформлював ДТП за участю автомобілей Renault та BMW. У цей час в автомобілі на повному ходу в'їхав автомобіль Hyundai. Від удару правоохоронця затисло між службовим автомобілем патрульної поліції та BMW. Також був травмований водій автомобілю Renault.

Поки очевидці ДТП надавали допомогу постраждалим, водій Hyundai втік з місця аварії. За кілька хвилин поліцейські затримали втікача. Правоохоронці з'ясували його місце проживання та впіймали чоловіка біля під'їзду будинку. У водія Hyundai помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте він відмовився пройти огляд на стан сп'яніння. На чоловіка склали протокол за керування транспортом у стані сп'яніння. Наразі усі обставини події ДТП встановлюють слідчі.


У поліції Києва повідомили, що загрози життю травмованим поліцейського та чоловіка немає. Обидва постраждалих знаходяться у лікарні. Відомо, що у патрульного перелом ноги та забої. Про стан постраждалого водія не повідомляється. Фото з місця аварії оприлюднили у Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у Святошинському районі Києва. ДТП трапилася на проспекті Перемоги. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, під час чого його збив автомобіль "Мерседес". Внаслідок аварії пішохід помер від отриманих травм на місці ДТП.

Нагадаємо, під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися