Обіцяв допомогти з працевлаштуванням: у Києві зґвалтували 19-річну дівчину (ФОТО)

За скоєний злочин злочинець отримав покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном у п'ять з половиною років

У Києві судили зловмисника, який зґвалтував та пограбував молоду дівчину, якій обіцяв допомогти влаштуватися на роботу. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва у Facebook.

Інцидент трапився на вулиці Залізничній. Саме там 19-річна дівчина того дня зустрілася із чоловіком, який обіцяв допомогти їй із працевлаштуванням. Однак під час зустрічі він зґвалтував знайому, а потім забрав із сумки своєї жертви телефон і гроші. У поліцію про те, що сталося, заявила сама потерпіла.

Невдовзі правоохоронці розшукали ґвалтівника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Миколаївської області 1989 року народження. Як виявилося, раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій і пограбування.

Солом'янський районний суд ухвалив вирок злочинцю у вигляді позбавлення волі на строк п'ять з половиною років. Водночас було ухвалено рішення частково приєднати невідбуте покарання за розбій.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що киянку зґвалтували у власній квартирі. Невідомий чоловік уночі пробрався у квартиру через відчинене вікно та накинувся на жінку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що суд покарав столичного фотографа, який за допомогою дев'ятирічної дівчинки створював порнографічні фотографії. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися