У Києві невідомі розкидають вулицями отруту для тварин

Правоохоронці не змогли нічим допомогти городянам у цій ситуації

У Голосіївському районі столиці городяни помітили у траві червоні частинки невідомого походження. Водночас зелену зону нібито обробили отрутохімікатами. Наразі місцеві стурбовані за здоров'я та безпекою своїх вихованців. Про це інформує видання "КиївVласть".

За словами джерела, поблизу вулиці Майкопської на стовпах з'явилися попереджувальні оголошення, в яких зазначено, що зелена зона оброблена отрутохімікатами та вигул собак там заборонено.

Територія, де городяни помітили червоні частинки, є частиною зеленої зони. Вона знаходиться за парканом житлового будинку та не належить його власникам.

Також повідомляється, що стурбовані мешканці викликали поліцію, проте результату це не дало. Правоохоронці не змогли нічим допомогти, зазначивши, що поки немає факту отруєння, жодних заходів не вжито.

Місцеві жителі звернулися до депутата Київради зі скаргами на те, що відбувається. Депутат, своєю чергою, попросив голову Голосіївської РДА розібратися з фактом розкидання отрутохімікатів на території зеленої зони.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у зоопарку під Києвом тварин врятували від холодної смерті. Проблеми з обігрівом жител тварин зоологічного парку могли призвести до плачевних наслідків. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві зоозахисники врятували з квартири помираючих тварин. Вихованці вже довгий час перебували без їжі, води та вигулу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися