На Київщині продавали підроблений алкоголь (ФОТО)

У підпільному цеху виготовляли горілку, вино, шампанське та цілий асортимент алкогольних напоїв

У місті Біла Церква, що на Київщині, злочинна група у підпільних цехах займалася виробництвом алкогольних напоїв та реалізували його через роздрібну мережу продуктових магазинів та об'єктів громадського харчування. Про це повідомляється на сторінці "Поліції Київської області" у Facebook.

picture

За словами джерела, 45-річний житель міста разом із 55 та 38-річними товаришами виробляли у своєму цеху горілку, вино, шампанське та цілий асортимент алкогольних напоїв. Потім злочинці продавали його у мережі продуктових магазинів.

Під час обшуків правоохоронці виявили понад 2700 літрів спирту, тари для пакування, а також обладнання для виготовлення та розливу фальсифікатів.

picture

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199. Затриманим загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до десяти років.

Подробиці встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині зросли ціни на продукти. Найбільше змінився цінник на яловичину. Зараз кілограм цього м'яса обійдеться покупцеві 188,98 грн, що на 7 гривень більше, ніж місяцем раніше. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що кияни менше платитимуть за м'ясо. За останній місяць у країні змінилися ціни на яловичину, курятину та свинину. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися