У Києві на території ТЦ Оcean Plaza сталася пожежа (ФОТО)

Рятувальники повідомили, що трапилось

У Голосіївському районі Києва сталася пожежа поблизу торгового центру Оcean Plaza. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу столичним рятувальникам повідомили сьогодні, 15 листопада, о 20:17. На вулиці Антоновича, 176/1 загорівся вантажний автомобіль. Загоряння виникло у моторному відсіку вантажівки марки DAF. Рятувальники приступили до гасіння пожежі. Вогонь гасили п’ятнадцять рятувальників та три одиниці спецтехніки. Приборкати вогонь вдалося за пів години. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі з'ясовується. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у двох районах Києва майже одночасно сталися пожежі, а в Ірпені — горів ангар, в якому жили будівельники. У центрі столиці гасили вогонь у будівлі ресторану на Андріївському узвозі та у багатоповерхівці. 

Нагадаємо, днями у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку в одній з квартир на 13 поверсі. Працівники ДСНС врятували немовля та непритомного чоловіка. Проте пенсіонеру медикам допомогти не вдалося, він помер. Окрім того, у Дніпровському районі Києва згорів ресторан на воді. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися