На Київщині чоловік кидався з сокирою на поліцейських у погрожував підірвати будинок: ВІДЕО з місця події

За скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 15 років або ж довічне

У місті Біла Церква, що на Київщині, 55-річний чоловік погрожував підірвати будинок, кидався на поліцейських, які прибули на виклик його племінника, і погрожував їм вбивством. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив, що його дядько поводиться вкрай агресивно. Чоловік перебував у квартирі з ножем та сокирою в руках, лаявся та обіцяв підірвати будинок. Взявши виклик, поліцейські незабаром прибули на місце події.

Прибувши за вказаною адресою, на правоохоронців із сокирою почав кидатися той самий зловмисник, та загрожувати їм вбивством. Потім поліцейські намагалися зайти до квартири за допомогою штурмового щита, проте чоловік почав кидати скляні банки та замахувався сокирою.

У зв'язку з тим, що злочинець не реагував на вимоги поліцейських припинити протиправні дії, на місце події було викликано працівників полку особливого призначення поліції Київщини, які після прибуття провели штурм будинку та затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У пресслужбі повідомляють, що за скоєний злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 15 років або ж довічне.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві загрожують активісту, який бореться із забудовою. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві таксист Bolt напав на відому блогерку Мінюкову. Дівчина написала заяву у поліцію на таксиста. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися