Поки дружина на роботі: у Києві чоловік розбещував дитину (ФОТО)

Злочинцю загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до восьми років

У столиці правоохоронці затримали 44-річного чоловіка, який розбещував малолітню доньку своєї коханої. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва у Facebook.

За інформацією джерела, на лінію "102" звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що її співмешканець вчинив щодо неї дії сексуального характеру щодо її малолітньої доньки.

Заявниця розповіла, що того дня вона перебувала на роботі, а повернувшись увечері додому, дізналася від дочки про те, що сталося. Тоді вона зателефонувала до поліції. Своєю чергою злочинець одразу втік із квартири та ще довгий час переховувався від правоохоронців. Однак затримати його все ж таки вдалося.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України – розбещення малолітньої особи. Слідчі встановили, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

За скоєний злочин зловмиснику загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до восьми років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві зґвалтували 19-річну дівчину. За скоєний злочин злочинець отримав покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном на п'ять з половиною років. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що суд покарав столичного фотографа, який за допомогою дев'ятирічної дівчинки створював порнографічні фотографії. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися