Стан важкий: екс-мера Києва госпіталізували із COVID-19

Політик потрапив до лікарні з більшим відсотком ураження легенів

Колишнього міського голови Києва та депутата Київської міської ради Омельченка Олександра Олександровича було госпіталізовано з COVID-19. Про це сьогодні на пленарному засіданні повідомив мер Віталій Кличко, пише Інтерфакс-Україна.

За інформацією джерела, стан Омельченка зараз тяжкий, через значну поразку легень внаслідок хвороби.

"На сьогоднішній день один із депутатів Київради... Олександр Олександрович Омельченко перебуває у лікарні, в такому, знаєте, непростому стані, враховуючи та вік, і відсоток ураження легень", - сказав Віталій Кличко.

Чинний мер побажав Омельченку якнайшвидшого одужання і знову нагадав депутатам про важливість дотримання правил карантину. За його словами, ситуація із захворюваністю на коронавірус залишається важкою, навіть попри те, що кількість хворих трохи зменшилася.

Також госпіталізацію ексмера прокоментував на своїй сторінці у Facebook депутат Київради Леонід Ємець: "Щойно мер Віталій Кличко повідомив, що в Олександра Олександровича ковід. Він знаходиться в лікарні, і все не просто. Побажаємо йому якнайшвидшого одужання".

.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що лікар у Києві підробляла COVID-сертифікати за 4000 гривень. Правоохоронці також викрили спільників, які допомагали їй у фальсифікації. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що більшість важких хворих на коронавірус у Київській області не були вакциновані. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися