Загадкове зникнення: на Київщині 9 місяців розшукують зниклого військового (ФОТО)

Востаннє хлопця бачили у березні 2021 року

У місті Біла Церква розшукують зниклого у березні цього року Віталія Кондратьєва, який зник за загадкових обставин. Про це повідомляє ТСН.

Повідомляється, що 22-річний військовий та учасник бойових дій з початку весни не виходить на зв'язок зі своїми рідними. Востаннє його бачили біля військової частини 6 березня.

Зникненням Віталія займається поліція. За словами його матері, її кілька разів викликали для надання свідчень та надання біоматеріалу для аналізів ДНК. Однак жодної інформації про його місцеперебування за цей час так і не з'явилося.

Було встановлено, що у березні хлопець придбав квиток на поїзд до Маріуполя. Там мешкає колишня дівчина зниклого. Проте, за її словами, з Віталієм вони розлучилися ще в лютому і з того часу більше не телефонували та не спілкувалися. Поліція перевіряла цю інформацію і, як виявилося, хлопець і справді не приїжджав до Маріуполя.

Також мати зниклого зазначає, що її сина нібито виселили з військового гуртожитку, і він з усіма речами попрямував у невідомому напрямку. Пізніше комбат розповів їй, що у гуртожитку стався конфлікт, у якому, мабуть, був замішаний Віталій. Щоб зам'яти цю справу, її попросили написати заяву на виселення за власним бажанням. Про це мати зниклого дізналася не так давно.

Рідні та близькі зниклого не втрачають надії та вірять, що Віталій знайдеться. Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування хлопця, просять повідомити про це поліцію. Будь-яка деталь може виявитися важливою.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області зник чоловік, який страждає на епілепсію. Також у зниклого можуть бути проблеми з пам'яттю. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися