У Києві чоловік пилкою розчленував тіло свого знайомого у ванній: подробиці події (ВІДЕО)

Злочинцеві загрожує до 15 років ув'язнення

У столиці було затримано підозрюваного у вбивстві та розчленуванні людини. Слідчі готують клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Києва.

picture

Підозрюваного вдалося затримати в Дарницькому районі Києва лише через кілька годин після того, як місцеві в поліцію повідомили про виявлення частин людського тіла в сміттєвому контейнері. І виявився 32-річний житель іншої області.

Було встановлено, що між затриманим та загиблим стався конфлікт під час застілля. Внаслідок цього підозрюваний убив свого 42-річного товариша, у якого він перебував у гостях.

picture

Наступної доби злочинець жив у будинку разом із трупом знайомого. Потім вирішив позбавитися тіла і придбав ручну пилку по металу. У ванній чоловік розчленував тіло загиблого і викинув ноги, загорнуті в пакет, у бак для сміття, що розташований біля сусіднього будинку.

За скоєний злочин затриманому загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що 18 листопада на бульварі Дружби Народів у столиці городяни знайшли у сміттєвому баку пакет, у якому знаходилися людські ноги. Про страшну знахідку одразу було повідомлено у поліцію. Протягом кількох годин підозрюваного затримали.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині чоловік жорстоко вбив власну матір, розчленувавши її тіло. Поки жінка ще перебувала у свідомості, він відрізав їй голову, дістав серце, легені та ребро та аніс 17 ударів по тулубу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися