У Києві виростили гігантську редьку: як вона виглядає (ФОТО)

Розміри коренеплоду становили від 60 до 80 сантиметрів

Київському селекціонеру Зеновію Сичу вдалося виростити редьку розміром майже один метр. Про це повідомляє видання "Мета", посилаючись на пост Зеновія у Facebook.

Як повідомляє селекціонер, у липні поточного року він посіяв японську редьку та у листопаді зібрав небувалий урожай. Зеновій використовував сорти: Гулівер (NASKO), Міновас, Спрінг Фейвор F1, Клик слона, Ерлі Лонг Уайт F1 та Дайкон.

Розміри коренеплоду становили від 60 до 80 сантиметрів. За словами джерела, редька вирощувалась в умовах Центрального степу, без поливу. Селекціонер тільки підливав вод у міру потреби — коли земля пересихала.

"Результати дивовижні!... Виявилося, що легше виростити, ніж викопати 60-80-сантиметрові коренеплоди", - пише Зеновій Сич на своїй сторінці у Facebook.

На фотографіях, які показав Зеновій на своїй сторінці, показано Дайкона гібрида Ерлі Лонг Уайт F.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у селі Хмільна, що у Бучанському районі області, фермери встановили новий рекорд України, виростивши величезну лохину. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині вирощують незвичайну картоплю. Один із видів картоплі має фіолетовий колір, а другий — червоний. Сорти мають відмінності від звичайної картоплі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ник

20 листопада 2021, 15:35

уви не всем повезло с землей..моіми 2 гектарами мабуть прислуга зеленского распоряжается .. кращеб ви і не родились іроди..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися