У столичному парку на очах у перехожих помер працівник комунальної служби (ФОТО)

Очевидці кинулися на допомогу чоловікові, але реанімувати його не вдалося

У Дарницькому районі Києва помер співробітник комунальної служби, який на той момент займався прибиранням території. Про це повідомляється в Telegram-канал "dtp.kiev".

За словами джерела, інцидент трапився 19 листопада у парку Позняки. Очевидцями пригоди стали випадкові перехожі. Один із них кинувся на допомогу чоловікові, але врятувати його не вдалося.

На місце події викликали бригаду швидкої допомоги та співробітників поліції. Правоохоронці робили чоловікові непрямий масаж серця. Однак це не допомогло.

Що спричинило смерть — не повідомляється. Зараз подробиці встановлюються.

У Telegram-каналі також опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Солом'янському районі міста, сталася трагедія — на заводі, прямо на робочому місці загинули двоє працівників. Повідомляється, що трагедія сталася внаслідок недотримання правил техніки безпеки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Березані Київської області швидкісний потяг сполученням Київ-Харків переїхав жінку. Від отриманих травм постраждала померла на місці події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: Очевидцы бросились на помощь мужчине, но реанимировать его не удалось


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися