У Києві трамвай на смерть збив жінку (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася на вулиці Кирилівській

У Києві смертельно травмована жінка, яка потрапила під колеса трамваю. Про ДТП повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, аварія трапилась у Подільському районі Києва. На перетині вулиць Кирилівської та Сирецької в напрямку вулиці Героїв Дніпра трамвай маршруту №16 збив жінку. На місце ДТП викликали поліцейських та швидку медичну допомогу. Через аварію у столиці затримується рух трамваїв маршрутів №11, №12, №16 та №19.

Світлини з місця ДТП оприлюднили у Telegram-каналі dtp.kiev.ua. За даними очевидців, потерпіла отримала травми не сумісні з життям. Місце аварії огородили. Тіло загиблої опинилось під трамваєм. Тут працюють правоохоронці та медики. 


Раніше у ДСНС Києва розповіли про постраждалих у ДТП на Бориспільській трасі. Тут рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі, який зіткнувся з бензовозом. За даними відомства, в аварії постраждали водій та пасажир автомобіля Ford. Їх госпіталізували. У водія діагностували забиття грудної клітини та травму голови, а у пасажира — черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai, та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП із постраждалими та тікав від правоохоронців.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися