У столичному ресторані сталася пожежа: відвідувачів евакуювали

Загоряння сталося на кухні закладу

У ресторані грузинської кухні, що у Печерському районі столиці, сталася пожежа. Про це повідомляє видання "Новини. Live".

За словами джерела, йдеться про ресторан "Каппадокія", розташований на бульварі Лесі Українки, 34. На місце події було викликано рятувальників. Відвідувачів та персонал евакуювали з будівлі.

Як зазначається у прес-службі ДСНС Києва, дзвінок із повідомленням про спалах у громадському харчуванні надійшов на лінію "101" приблизно о 13:40. На місце події було направлено пожежників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши на вказану адресу рятувальники встановили, що на першому поверсі у 5-поверховій адміністративній будівлі сталося загоряння жирових відкладень у вентиляційній шахті.

Через 25 хвилин спалах було ліквідовано. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Подробиці події встановлюються.

picture

Фото - "Новини. Live".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у триповерховій офісній будівлі, що у Дарницькому районі столиці, сталося займання. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що перекриття будівлі дерев'яне, і це сприяло швидкому поширенню вогню. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у місті Вишневе, що на Київщині, у п'ятиповерховому будинку сталася пожежа. Рятувальники евакуювали людей із палаючого будинку. Одного з мешканців урятувати не вдалося. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися