У Києві на воді в озері з'явилася велика різнокольорова пляма: що сталося (ВІДЕО)

Завдяки небайдужим місцевим жителям було розпочато кримінальне провадження

В Оболонському районі столиці місцеві жителі помітили на воді в озері Кирилівському велику різнокольорову пляму. Як виявилося, у водойму зливали небезпечні відходи. Про це повідомляє видання РБК-Україна, посилаючись на сторінку "Почайна" у соціальній мережі Facebook.

За інформацією джерела, у вівторок, 23 листопада, в озеро на Оболоні злили нафтопродукти. Внаслідок цього на воді в озері з'явилася масляниста плівка різних кольорів. Зазначається, що до Кирилівського озера нафтопродукти потрапили через річку Сирець.

Місцеві жителі вирішили боротися із цією проблемою та подали заяву в поліцію. Цей факт було передано для розслідування в рамках кримінального провадження до Оболонської окружної прокуратури міста Києва.

Також городян просять не залишатися байдужими та боротися з подібними випадками, якщо такі будуть помічені.

"Направляйте до прокуратури матеріали з вимогою долучити до розслідування у зазначеному провадженні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що кияни просять захистити озеро Алмазне на Троєщині від забудови. Владі Києва автор петиції пропонує зробити на березі озера Алмазну пішохідну зону та побудувати велосипедну доріжку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Деснянському районі столиці на Троєщині планують збудувати новий арковий міст через озеро Райдуга, яке більш відоме як Радунка. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися