На Київщині підліток влетів у дерево та електроопору на батьківській машині: ФОТО з місця події

Автомобіль хлопець узяв у батька без дозволу

У селі Княжичі, що у Броварському районі Київської області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 16-річного хлопця. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

За інформацією джерела, до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Київська-Марії Лагунової неповнолітній водій автомобілем Chevrolet Nubira врізався в дерево, а потім зіткнувся з електроопорою.

picture

На місці події негайно виїхали працівники реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції.

Було встановлено, що хлопець узяв у батьків автомобіль без дозволу покататися з другом. Під час водій не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням, що призвело до ДТП.

picture

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. На правопорушника було складено адміністративний протокол.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці на Мінському проспекті сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів: Hyundai, Honda, Kia та Ford. Внаслідок аварії постраждали троє людей. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Дніпровському районі Києва сутичка на бульварі Перова призвела до смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися