У Віті-Поштовій на березі річки виявили труп: ФОТО з місця події

Бездиханне тіло лежало серед автомобільних коліс

У селі Віта-Поштова на березі річки було виявлено бездиханне тіло місцевого жителя. Про це пише видання "Моя Київщина", посилаючись на сторінку громадського формування "Віта-Захист: наша безпека – у наших руках" у Facebook.

Повідомляється, що місцевого жителя виявили мертвим сьогодні, сьогодні, 26 листопада. За словами джерела, раніше його неодноразово знаходили п'яним на узбіччі дороги та доводили до місця проживання.

"Все колись закінчується. Цього разу людині не пощастило. Велике прохання — не випробовуйте своєї долі", — йдеться у повідомленні.

Також на сторінці громадського формування опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Подільському районі столиці у штучній водоймі було виявлено людський труп. У пресслужбі ДСНС опублікували фотографію з місця подій. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині знайшли мертвою цілу родину. Першою на сполох забила родичка, коли та зникла і перестала відчиняти їй двері. Звернувшись до поліції, жінка дізналася страшну правду про те, що сталося у цій родині. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися