Під Києвом вщент згорів пасажирський мікроавтобус (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події розповіли рятувальники

В Ірпені під час руху загорілась пасажирська маршрутка, де перебували пасажири й водій. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, надзвичайна подія сталася сьогодні, 16 грудня. Вранці під час перевезення пасажирів на Новоірпінській трасі загорівся мікроавтобус. У цей момент в автомобілі знаходились двадцять пасажирів та водій. Займання сталося по всій площі громадського транспорту.

Вогонь вдалося загасити за пів години. Під час пожежі ніхто не постраждав, але пасажирський автобус згорів вщент. Причину загорання поки що встановлюють. Рятувальники також оприлюднили відео з місця надзвичайної події.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці почали активні роботи з реставрації Костелу Святого Миколая після пожежі. Для цього застосують німецьку технологію дбайливої очистки поверхні крихких елементів декору.

Нагадаємо, киянам пропонують обговорити реорганізацію маршрутів громадського транспорту у Києві.

Читайте також, що у Києві під час спецоперації припинили діяльність осередку міжнародної терористичної організації "Ісламська держава".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися