На Київщині залізничники пошкодили газопровід та втекли (ФОТО)

Подробиці розповіли у "Київоблгазі"

У Київській області через працівників "Укрзалізниці" біля залізничної колії сталася аварія на газопроводі. Про це розповіли у "Київоблгазі", передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася у селі Багрин. Поблизу Василькова на газопроводі високого тиску стався витік газу. Газопровід пошкодили працівники "Укрзалізниці", коли прокладали кабель поблизу залізничної колії. В "Київоблгазі" заявили, що ці роботи були неузгоджені. Окрім того, про аварію на газопроводі залізничники не повідомили та втекли з місця події.

Аварію на газопроводі вже локалізували, проте роботи з відновлення газопостачання тривають другий день. На місці аварії працювали правоохоронці, які зафіксували пошкодження та склали відповідні акти. Внаслідок пошкодження газопроводу без газу залишилися два великих підприємства Київщини. В АТ "Київоблгаз" оцінюють суму збитків у близько одного мільйона гривень. В "Укрзалізниці" на ситуацію поки що не відреагували.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області триває будівництво шляхів для руху швидкісних приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". Роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізничної дороги "Васильків-1 — Васильків-2".

Нагадаємо, у столиці планують запустити проєкт приміських залізничних перевезень з оновленими поїздами Kyiv City. Як розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, у Верховній Раді ратифікували угоду між Україною та урядом Франції. Завдяки цьому Україна отримає 130 нових електротягів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій Валентинович

17 грудня 2021, 13:53

Якщо газопровод перетинає зал. колії, там повинні стояти знаки, стовпчики. Раз їх не було, значить газопровод "лівий", 50м від колій (це полоса отвода) ніяких комунікацій не повинно бути, крім залізничних. Тим паче впродовж колій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися