З Києва до Василькова курсуватиме швидкісна електричка (ФОТО)

На залізниці завершують модернізацію ділянки

У Київській області завершують модернізацію залізничної ділянки між станціями Васильків-1 та Васильків-2. Як тривають роботи показав консультант програми "Велике будівництво" Юрій Голик, передають "Коментарі".

У Київській області триває будівництво шляхів для руху швидкісних приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". У рамках державної програми "Велике будівництво" роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізничної дороги "Васильків-1 — Васильків-2".

Подробиць щодо стадії будівельних робіт, які ведуться на залізничній ділянці представник програми "Велике будівництво" Юрій Голик не розповів. Проте він оприлюднив світлини, на яких можна побачити, що вже встигли тут зробити.

Нагадаємо, у столиці планують запустити проєкт приміських залізничних перевезень з оновленими поїздами Kyiv City. Як розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, у Верховній Раді ратифікували угоду між Україною та урядом Франції. Завдяки цьому Україна отримає 130 нових електротягів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. У столиці також до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися