У Києві горіли склад та котельня спортивної зали (ФОТО)

Про пожежі у столиці розповіли рятувальники

У Святошинському районі Києва ледь не згорів склад, а у у Голосіївському районі столиці довелося евакуювати людей через пожежу у котельній спортивної зали. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа у Святошинському районі виникла у складському приміщенні. На вулиці Залізняка горіла одноповерхова будівля. Загорілися дерев'яні котушки з кабелями на площі 20 квадратних метри. Менш ніж за пів години пожежу вдалося загасити.

Ще одна пожежа сталася в котельні спортивного залу у Голосіївському районі Києва. На вулиці Баренбойма, 11 довелося евакуювати двадцять працівників закладу. Горіла одноповерхова будівля. Вогонь гасили майже годину. В обох пожежах жертв та постраждалих немає. Причини — встановлють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після вибуху у багатоповерхівці на Позняках з червня минулого року немає газу. Мешканці п’яти під’їздів вимушені готувати їжу на електроплитах, проте електромережі не розраховані на такі підвищені навантаження. Люди побоюються нової трагедії.

Нагадаємо, столична прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно п’яти посадовці АТ "Київгаз". Слідство встановило, що вибух у житловому будинку на Позняках торік 21 червня стався через порушення газовиками вимог низки нормативно-правових актів.

Читайте також, як жителі Києва можуть в 1,5 раза скоротити витрати на газ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися