У Києві горів приватний будинок, є жертви

Подробиці розповіли рятувальники

У Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

За даними рятувальників, пожежа сталася у перший день нового року вранці у Дарницькому районі Києва. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий приватний будинок. Менш ніж за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі та особисті речі.

Під час гасіння вогню рятувальники виявили на ліжку тіло жінки. Вогонь знищив та пошкодив меблі, особисті речі. Окрім того, через пожежу закопчені стеля та стіни приватного будинку. Причину та обставини трагічного випадку встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у двох районах Києва сталися пожежі — горів гаражний кооператив та вантажний автомобіль. Пожежа на території гаражного кооперативу сталася у Деснянському районі столиці. На Троєщині горіли три двоповерхових гаражі. Була загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди. Пожежу на площі 140 квадратних метри гасили понад дві години десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася у Голосіївському районі Києва. На Столичному шосе вщент згорів вантажний автомобіль.

Дивіться також відео, як у Києві врятували Новий рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися