У Києві врятували Новий рік: як це було (ВІДЕО)

Працівники ДСНС оригінально привітали киян зі святами

У Києві зняли новорічне привітання з сюжетом порятунку чоловіка у костюмі Святого Миколая. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео, яке оприлюднила Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

За сюжетом Святий Миколай застряг на даху та зателефонував за номером ДСНС 101 зі словами: "Доброї ночі! Служба порятунку? Новий рік під загрозою! Рятуйте!" Рятували Новий рік зі святковою ілюмінацією на пожежних машинах. Одна з таких автівок доставила Святого Миколая з подарунками до дітей.

За зйомками новорічного привітання від рятувальників Києва спостерігали кияни та гості столиці. Багато людей фільмували незвичне явище. Як рятували Новий рік у Києві можна подивитись на відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розробили маршрут зимової мандрівки з особливим шармом. Цінителям зимового відпочинку пропонують подорож до Білої Церкви. Туристичний зимовий маршрут не залишить без незабутніх вражень, обіцяють організатори.

Ще одне з найцікавіших місць для зимових розваг та відпочинку знаходиться в Обухівському районі Київської області. У селі Копачів можна відвідати "Парк Київська Русь". Тут дорослі та діти зможуть долучитися до давніх слов'янських зимових забав.

У Київській області можна покататися на лижах чи сноуборді. За сорок хвилин їзди від Києва знаходиться курорт Gvozdoff, розташований у селищі Гвоздів. Тут нові підйомники та спорядження.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися