У Києві через пожежу у багатоповерхівці евакуювали людей

Про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювали людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у Деснянському районі Києва. У перший день нового року ввечері горіла квартира на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Рятувальникам довелося евакуювати 13 мешканців.

Пожежу у житловому будинку на вулиці Матеюка, 9 ліквідували за пів години. Вогонь пошкодив меблі та речі господарів квартири. Через пожежу у приміщенні закопчені стеля та стіни, а також загальний коридор. Про постраждалих рятувальники не повідомляють. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Пожежа сталася у перший день нового року у Дарницькому районі столиці. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий приватний будинок. Менш ніж за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі й особисті речі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у двох районах Києва сталися пожежі — горів гаражний кооператив і вантажний автомобіль. Пожежа на території гаражного кооперативу сталася у Деснянському районі столиці. На Троєщині горіли три двоповерхових гаражі. Була загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані споруди. Пожежу на площі 140 квадратних метрів гасили понад дві години десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася у Голосіївському районі Києва. На Столичному шосе вщент згорів вантажний автомобіль.

Дивіться також відео, як у Києві врятували Новий рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися