У затоці Києва потонув чоловік, ще одного вдалося врятувати

Про надзвичайні події розповіли у ДСНС

В Оболонському районі столиці чоловік загинув, провалившись під кригу, ще одного вдалося врятувати. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві.

За даними рятувальників, надзвичайні події сталися сьогодні, 3 січня, вранці. В Оболонському районі Києва у затоці Собаче гирло дістали потопельника. Чоловік провалився під кригу. Це сталося поблизу вулиці Прирічна 37. На відстані 80 метрів від берега шукали тіло загиблого. Для цього рятувальники обстежили 100 метрів днища водойми. Тіло чоловіка знайшли на глибині одинадцять метрів та доставили до берегу. Обставини трагічного випадку встановлюють слідчі.

У затоці Собаче гирло в цей же час врятували чоловіка, який опинився на крижині. Рибалка був відрізаний від берега на відстані 300 метрів. Рятувальники доставили чоловіка на берег. Його життю нічого не загрожує.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. З вогнем боролися десятки рятувальників.

Ще одна пожежа сталася сьогодні, 3 січня, під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювати людей



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися