У Києві майже вщент згорів двоповерховий склад (ВІДЕО)

Пожежа сталася у Дніпровському районі столиці

У Дніпровському районі Києва пожежа знищила приміщення виробничо-складської будівлі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні вночі. На вулиці Алматинській, 8 загорілася двоповерхова складська будівля. Вогонь розповсюдився на площу 500 квадратних метрів. Гасити пожежу було складно через відсутність пожежних гідрантів. Рятувальникам довелося прокладати близько 600 метрів магістральних ліній, щоб отримати доступ до води для гасіння пожежі.

З вогнем боролися понад 2,5 години. Пожежу ліквідували майже 40 працівників ДСНС і дев’ять одиниць спецтехніки. До прибуття рятувальників був госпіталізований чоловік з підозрою на отруєння продуктами горіння. Про інших постраждалих не повідомляється. Причини й обставини пожежі встановлюють правоохоронці. У ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.


Ще одна пожежа сталася сьогодні, 3 січня, під Києвом у заміському готельному комплексі у Вишгороді. На вулиці Спаській горів п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. З вогнем боролися три години. Подробиці — у нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювати людей

Нагадаємо, у Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Пожежа сталася у перший день нового року у Дарницькому районі столиці. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий приватний будинок. Менш ніж за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі й особисті речі.

Дивіться також відео, як у Києві врятували Новий рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися