Під Києвом горів заміський готельний комплекс (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної ситуації розповіли у ДСНС

Під Києвом через пожежу у заміському готельному комплексі евакуювали людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області.

За даними рятувальників, пожежа сталася у Вишгороді. На вулиці Спаській сьогодні, 3 січня, вранці, загорівся п’ятиповерховий будинок. Загоряння сталося на даху. Вогонь гасили кілька пожежних бригад із десятків рятувальників та 11 одиниць спецтехніки. З вогнем боролися три години.

Пожежу на мансардному поверсі будинку на площі 800 квадратних метрів локалізували близько десятої ранку. Будівлю у вогні більшість людей покинула самостійно, ще двох — врятували працівники ДСНС. Про постраждалих і причини пожежі рятувальники не повідомляють. Відомо, що за адресою, де сталася пожежа, розташований замок-готель "Вишгород". Як гасили вогонь, можна побачити на оприлюднених ДСНС світлинах. На кадрах видно, що вогнем значно пошкоджений дах будівлі.

Також рятувальники оприлюднили відео, як гасили пожежу.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через пожежу у багатоповерхівці довелося евакуювати людей

Нагадаємо, у Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Пожежа сталася у перший день нового року у Дарницькому районі столиці. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий приватний будинок. Менш ніж за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі й особисті речі.

Дивіться також відео, як у Києві врятували Новий рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися