У Києві сталася пожежа у багатоповерхівці, є жертви (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Києві вночі горів багатоповерховий житловий будинок, є загиблі. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Деснянському районі Києва сталася пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку. На вулиці Братиславська, 36/2 горіла квартира на сьомому поверсі. Мешканці залишили будівлю самостійно ще до прибуття пожежних підрозділів. З вогнем на площі 15 квадратних метри боролися близько години.

Під час ліквідації пожежі на вулиці біля будинку знайшли тіло загиблого чоловіка. Рятувальники встановили, що людина випала з помешкання, де сталася пожежа. Вогонь повністю знищив у квартирі одну з кімнат, через пожежу закопчені стеля та стіни житлового приміщення. На місці події працюють слідчі. Обставини пожежі встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за добу на Трухановому острові сталися дві пожежі. Спочатку згорів розважальний клуб "Південний берег Києва", а потім — яхт-клуб "Фрегат". Подробиці — у нашому матеріалі.

Окрім того, на Трухановому острові сталася пожежа на території спортивного клубу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися