На Трухановому острові сталася пожежа на території спортклубу

Це вже третя пожежа на острові за два дні

У Києві на Трухановому острові сталася пожежа у котельні. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Чергова пожежа на Трухановому острові, але тепер — в Оболонському районі Києва сталася ввечері 4 січня. Рятувальникам повідомили, що горить котельня на по вулиці Труханівській, 40. За цією адресою на узбережжі затоки Чорторий розташований спортивний комплекс BreakWater Club.

На місці події працівники ДСНС з’ясували, що пожежа виникла в одноповерховій дерев’яній побутовій будівлі. Загасити вогонь на площі 12 квадратних метри десятці рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють. Про рівень пошкоджень будівлі у ДСНС не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за добу на Трухановому острові сталися дві пожежі. Спочатку згорів розважальний клуб "Південний берег Києва", а потім — яхт-клуб "Фрегат". Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві та Київській області за рішенням суду наклали арешт на причали та дамби. Судова ухвала стосується гідротехнічних споруд, які були незаконно оформлені у приватну власність. Серед них є частина Оболонської набережної та острови на Оболоні. Подробиці незаконної схеми привласнення землі та гідротехнічних споруд розповіли у Службі безпеки України.

Читайте також про плани столичної влади облаштувати у Києві на острові центр водних видів спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися