У Києві на острові облаштують центр водних видів спорту

Що відомо про новий інфраструктурний об’єкт

У Києві створять центр водних видів спорту та пляжного волейболу. Новий інфраструктурний об’єкт облаштують на острові Долобецький, інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної мерії.

Спортивний комплекс планують створити у Дніпровському районі Києва за кошти інвестора. У мерії столиці зазначили, що капітальне будівництво на острові не передбачається. Центр водних видів спорту зведуть з збірно-розбірних конструкцій.

Передінвестиційні роботи має провести комунальне підприємство "Київське інвестиційне агентство". Замовляти роботи інвестору на відкритому аукціоні буде комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району столиці. Переможець тендеру має забезпечити зведення спортивного центру на острові Долобецький без завдання шкоди природі.

На острові Долобецький планують облаштувати зони для пляжних видів спорту — футболу, волейболу та інших. Інвестор також має провести благоустрій прибережних територій та обладнати відкриті майданчики для масових спортивних ігор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві тривають роботи з повернення річки Почайна у природне середовище. На відео, знятому з висоти, можна подивитись як виглядає ріка Почайна від самого Дніпра до Йорданського озера.

Нагадаємо, що відновлювати річку Почайна почали з 2016 року. На її берегах створять парк із велосипедними доріжками, по якому можна буде гуляти зі станцій метро "Оболонь" і "Почайна" до парку "Наталка".

Читайте також, як у Києві чистять засмічене русло річки Либідь та планують створити на її берегах простір для відпочинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися