Загинув миттєво: під Києвом водій на швидкості влетів до КамАЗу (Фото)

У Київській області в Бориспільському районі сталася смертельна ДТП у селищі Мирне

На території Київської області в Бориспільському районі сталася смертельна ДТП - 36-річний водій автомобіля Volkswagen Passat зіткнувся з КамАЗом і загинув на місці. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що аварія сталася на трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь у селищі Мирне 11 січня, о 19:30 вечора. Згідно з попередньою інформацією, 34-річний водій вантажівки КамАЗ не надав переваги у русі легковому автомобілю, внаслідок чого сталося зіткнення.

На жаль, водій легковика з міста Переслав-Хмельницький отримав серйозні травми та загинув на місці.

Нагадаємо, що 9 січня, на Старообухівській трасі неподалік Конча-Заспи під Києвом сталася масштабна ДТП   . В результаті інциденту один із автомобілів вибухнув і спалахнув. Автомобіль, що спалахнув, повністю згорів. За словами очевидців, внаслідок зіткнення автомобілів серйозно постраждала принаймні одна людина. Інші стверджують, що є летальний випадок.

Також нещодавно під Києвом сталася серйозна ДТП, спричинена 76-річною жінкою. Вона була за кермом Nissan Almera. Внаслідок аварії травмувалися четверо людей: обидва водії та два пасажири 35 та 12 років. Постраждалих доправили до Бориспільської лікарні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Серёга

12 січня 2022, 08:07

Мгновенной смерти не бывает, это чушь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися