У Києві на автомобільній стоянці стався вибух (ФОТО)

НП трапилась у Святошинському районі столиці

У Святошинському районі Києва стався вибух газового балону на автомобільній стоянці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

Надзвичайна подія трапилась сьогодні, 16 січня, вранці на автостоянці, розташованій на вулиці Григоровича-Барського, 5. У приміщенні охоронця стоянки вибухнув газовий балон, після чого почалася пожежа. З приміщення охоронця вогонь перекинувся на припаркований поруч автомобіль. Під час гасіння вогню рятувальники винесли з приміщення охорони ще один газовий балон. За пів години пожежу загасили.

Під час вибуху газового балону постраждав охоронець автомобільної стоянки. У чоловіка опіки II-III ступеню голови, обох рук і ноги. Постраждалого передали бригаді медиків і госпіталізували до опікового центру. Обставини вибуху та пожежі встановлює поліція.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль з людьми. Внаслідок негоди та штормового вітру дерево впало на автомобіль на вулиці Верховинній, 34. Рятувальникам довелося деблокувати загиблого чоловіка з розтрощеного автомобіля за допомогою спецтехніки. До прибуття рятувальників постраждалу жінку вивільнили з автомобіля та передали медикам свідки надзвичайної події. 

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва вщент згорів припаркований автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися