У Києві вночі вщент згорів позашляховик (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва вночі вщент згорів припаркований автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

Надзвичайна подія сталася 16 січня близько третьої ночі. Рятувальників викликали через пожежу на Старобориспільській вулиці. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Infiniti. Менш ніж за пів години вогонь вдалося повністю загасити. Внаслідок пожежі жертв і постраждалих немає, проте вогонь повністю знищив позашляховик. Причини пожежі поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль з людьми. Внаслідок негоди та штормового вітру дерево впало на автомобіль на вулиці Верховинній, 34. Рятувальникам довелося деблокувати загиблого чоловіка з розтрощеного автомобілю за допомогою спецтехніки. До прибуття рятувальників постраждалу жінку вивільнили з автомобіля та передали медикам свідки надзвичайної події. 

У Броварах негода пошкодила дахи будинків і повалила дерева. Зокрема, у Княжицькій школі та приміщенні старої поліклініки зірвало дахи. Окрім того, штормовий вітер частково пошкодив покрівлю у житловому будинку по вулиці Ярослава Мудрого.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також, як у Києві водій позашляховика розбив голову перехожому через зауваження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися