У Києві водій позашляховика розбив голову перехожому через зауваження

Потерпілий зауважив про неправильне паркування

У Києві затримали водія позашляховика, який наніс перехожому тяжких тілесних ушкоджень через зауваження щодо неправильного паркування. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

Інцидент стався у Дніпровському районі столиці у п’ятницю, 14 січня. Біля одного з житлових будинків на вулиці Аболмасова мешканець вказаного будинку зробив зауваження власнику автомобіля Toyota Land Cruiser Prado через неправильне паркування. У відповідь водій позашляховика кілька разів вдарив чоловіка по голові, після чого повалив на землю та продовжив бити. Потерпілого врятував випадковий свідок.

Внаслідок побиття у постраждалого чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Потерпілого госпіталізували. Правоохоронці, які приїхали на виклик, дозволили водію позашляховика покинути місце події. Проте його згодом затримали за втручанням прокуратури. Водію, який виявився мешканцем Київської області, 1997 року народження готують повідомлення про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження. За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Слідчі дії тривають, додали у столичній прокуратурі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили чергову схему з підробки сертифікатів про вакцинацію від коронавірусу з мільйонними оборудками. Підробку медичних документів організували двоє мешканців Києва. До шахрайської схеми вони залучили медичних працівників Дарницького району столиці. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві шахрай ошукував людей у фейковому "обміннику" та зникав з грошима потерпілих. У Шевченківському районі столиці чоловік орендував приміщення, де облаштував фіктивний пункт обміну валют. Клієнтів заманював через інтернет оголошенням про обмін валюти за вигідним курсом.

Читайте також, як у Києві викрили та закрили бордель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

15 січня 2022, 18:54

Я поражаюсь, человеку диагностировали открытую черепно-мозговую, а бляди мусора на месте преступления решили что правонарушителя можно отпустить.

евгений

15 січня 2022, 11:10

честно говоря, удивляет, что владельцы дорогих автомобилей , как правило, здоровенные бугаи. наверное сказывается хорошее питание на протяжении как минимум трех поколений . и возможность их руководящих предков нормально воровать всегда и везде. и это в крови у них

Правдоруб

15 січня 2022, 10:35

Вот это мразей развелось. Без оружия вообще опасно выходить на улицу только вот защити себя сядешь - не защити себя ляжешь! Государственное днище, беззаконие так еще и людей озлобило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися