У Києві згоріли стоматологія та приватна садиба (ФОТО)

Обидві пожежі сталися у Святошинському районі

У Святошинському районі Києва 17 січня ввечері сталися пожежі у приміщенні стоматології та приватній садибі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці.

Спочатку рятувальникам довелося ліквідувати пожежу на території приватної садиби, розташованій на Таращанському провулку, 7. Вогонь охопив дах одноповерхового житлового будинку на площі 40 квадратних метрів. За годину пожежу ліквідували. На момент надзвичайної ситуації господарі садиби знаходились вдома. Люди викликали рятувальників, коли відчули їдкий запах гарі та самостійно покинули палаючий будинок.

Внаслідок пожежі згоріло та розібрано 50 квадратних метрів дерев’яних конструкцій даху. Окрім того, згоріла та розібрана міжкімнатна дерев`яна перегородка на площі 10 квадратних метри, частково згоріли та розібрані дерев’яні конструкції стелі. Рятувальникам довелося повністю розібрати пічну грубу. Вогонь також частково пошкодив побутову техніку. 

Цього ж дня у Святошинському районі столиці сталася пожежа у приміщенні стоматологічної клініки, яка знаходиться на вулиці Львівській, 1/9. Горіла стоматологія, розташована на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Займання сталося в одному із кабінетів на площі 10 квадратних метри. За пів години пожежу локалізували. Однак вогонь знищив меблі та медичні засоби, пошкодив елементи оздоблення, віконні рами та двері. Внаслідок пожежі у стоматології також закопчені стіни та стеля.

Жертв та постраждалих внаслідок двох пожеж у Святошинському районі Києва немає. Причина надзвичайних ситуацій встановлюють правоохоронці.

Напередодні у Святошинському районі Києва стався вибух газового балону на автомобільній стоянці, розташованій на вулиці Григоровича-Барського, 5. У приміщенні охоронця стоянки вибухнув газовий балон, після чого почалася пожежа. З приміщення охоронця вогонь перекинувся на припаркований поруч автомобіль. 

Нагадаємо, у Києві шахрай ошукував людей у фейковому "обміннику" та зникав з грошима потерпілих. У Шевченківському районі столиці чоловік орендував приміщення, де облаштував фіктивний пункт обміну валют. Клієнтів заманював через інтернет оголошенням про обмін валюти за вигідним курсом.

Читайте також, як у Києві викрили та закрили бордель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися