Незаконне перевезення: на Київщині затримали вантажівку з деревиною

У селі Липівка (Мараківська громада) співробітники патрульної поліції затримали дві вантажівки з деревиною: подробиці

Про затримання водіїв двох вантажівок, які перевозили "незаконну" деревину, повідомила пресслужба Національної поліції Києва.

У ході перевірки вантажівок правоохоронці встановили, що дерева породи сосна перевозилися двома уродженцями Житомира без документів.

Один із порушників зробив спробу уникнути покарання за скоєне та з цією метою вирішив запропонувати співробітникам поліції хабар розміром у 2800 гривень.

За фактом злочину поліціянти відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (про незаконний зруб або незаконне перевезення, зберігання та продаж лісу), а також за частиною 1 статті 369 (про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі триває розслідування, що передує суду.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві правоохоронці вилучили у наркоторговців речовини на суму 1,5 мільйона гривень.

Читайте також: вирубку лісу під Києвом для аеродрому компанії "Нова пошта" було визнано незаконною після перевірки, яку проводили екологи. Після огляду та підрахунку кількості пнів було встановлено, що збитки від вирубки насаджень становили близько 866 тисяч гривень. Після цієї ситуації "Нова пошта" зупинила будівництво.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися