Чи підтримують кияни знесення ринків під нові ЖК

Кияни здебільшого підтримують ринки

В Києві часто замість ринків будують нові житлові комплекси. "Великий Київ" провів опитування щодо того, як кияни ставляться до знесення ринків. Кияни здебільшого підтримують ринки, адже це робота для малих підприємців і недорога продукція для споживачів.


Як повідомляли "Коментарі", на лівому березі української столиці у Дарницькому районі розпочали роботи зі знесення популярного ринку біля станції метрополітену "Позняки" заради будівництва чергової висотки.  Відомо, що біля станції метро "Позняки" розпочали роботи зі знесення кіосків на ринку, де планують збудувати новий житловий комплекс. Будівництво розгорнули на території, де раніше стояла низка кіосків біля берега озера Срібний Кіл. Заради будівництва вже демонтували кілька десятків кіосків.


Крім того, київський міський голова Віталій Кличко відповів на петицію щодо знесення торгового центру "Полярний" заради будівництва п’яти житлових багатоповерхівок. Офіційна відповідь очільника столиці оприлюднена на сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі". Автор петиції, яка набрала необхідну кількість голосів для відповіді влади, наголошував, що мешканці Оболонського району Києва категорично проти знесення торговельного центру "Полярний" заради будівництва на його місці п’яти 25-поверхових житлових будинків. Кияни звернулись до влади з проханням не допустити цієї забудови, яку вважають незаконною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися